Skærmningsopgaver

​Skærmning for både personale og beboere

​Hos Care Konsulenterne har vi specialiseret os i skærmning for kommunale, regionale og private institutioner Horsens, Randers og Aarhus. Skærmning kan være en ydelse for både personale og beboere ved for eksempel udadreagerende eller selvskadende adfærd.

Ro og stabilitet er målet for skærmning

Vi har højt fokus på, at opgaver inden for blandt andet skærmning løses inden for lovens rammer samt den pågældende institutions retningslinjer. Vores mål er altid at skabe ro og stabilitet for herigennem, at give det faste personale mulighed for, at arbejde pædagogisk med den pågældende borger. Derudover arbejder vi på, at borgeren tilegner sig sunde og hensigtsmæssige livsværdier.

Vores medarbejdere har opøvet en særlig rutine til at vurdere, hvornår de skal stille sig i baggrunden, og hvornår de skal træde frem som frontfigur.

​Vi sætter samtidig en stor ære i at gå ydmygt til opgaven, da vi er på fremmed grund.

Institutionen vurderer omfanget af vores tilstedeværelse, hvilket løbende kan justeres. Dog påtager vi os ikke vagter af kortere varighed end 7,5 time. Opgaver med skærmning kan suppleres med pædagogisk vejledning, hvis den aktuelle institution ønsker dette.

​Kontakt os gerne for at høre om vores ydelser

I er velkomne til at høre om vores indsats fra vores kunder, som du kan finde under referencer. Du kan også kontakte os for at høre mere eller for at bestille skærmning.

Du kan ringe på telefon 26 35 50 41 eller på 25 69 48 39. Derudover kan du skrive til os på info@care-konsulenterne.dk.

Få meget mere at vide om vores anbringelsescenter

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 35 50 41 eller på 25 69 48 39, hvis I har brug for en pædagogisk konsulent eller nogle af vores andre ydelser. Du kan også skrive til info@care-konsulenterne.dk for at høre nærmere.

(+45) 25 69 48 39
info@care-konsulenterne.dk