Specialløsninger til institutioner

Institutionsløsninger​

Care Konsulenterne tilbyder assistance til institutioner.

​Vi dækker følgende felter:

  • Skærmningsopgaver
  • Specialopgaver
  • Sygdom, ferie, barsel ol.
  • Akut hjælp på institutioner
  • Rådgivning på institutioner​

Care Konsulenterne har en bred erfaring indenfor institutionsområdet. Vi tilbyder fleksible og skræddersyede løsninger, tilpasset behovet på institutionen.

​​​Vi udarbejdere altid en samarbejdskontrakt med den enkelte institution, så der er enighed om opgavens forløb og pædagogiske retningslinjer.​​

Care konsulenterne tilbyder hjælp til institutioner​

Hvis en institution står overfor særlige udfordringer som kræver en indsats udover den normale personalenormering, kan Care Konsulenterne træde til.

Eksempelvis kan institutionen have en borger, hvor der kræves ekstra normering i en periode.
Hvis en borger kræver en isolering/skærmning på en afdeling, kan Care Konsulenterne danne et team til at varetage opgaven.

Er personalet udbrændt i forhold til en beboer, kan Care Konsulenterne træde til med aflastning og sparring for herigennem at videreføre opgaven i en positiv ånd.

Endvidere kan der opstå en krise eller en spidsbelastet situation, hvor der kan være behov for akut pædagogisk assistance. Her kan Care Konsulenterne samle et team til at løfte opgaven​

Vores pædagogiske medarbejdere er yderst opmærksomme på at indgå under den enkelte institutions værdigrundlag. Dermed tilpasser medarbejderen sig strukturen, samt de retningslinjer, som institutionen arbejder ud fra.

Care Konsulenterne tilbyder følgende akut hjælp på døgninstitutioner:

  • Akut pædagogisk assistance.
  • Akut aflastningsforløb af en borger udenfor institutionen, i en kortere eller længere perioder.

Vi arbejder med følgende målgrupper: Se målgrupper​

Få meget mere at vide om vores anbringelsescenter

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 35 50 41 eller på 25 69 48 39, hvis I har brug for en pædagogisk konsulent eller nogle af vores andre ydelser. Du kan også skrive til info@care-konsulenterne.dk for at høre nærmere.

(+45) 25 69 48 39
info@care-konsulenterne.dk